martes, 22 de abril de 2014

                                                         LA NOAGA I L'AIGUA 


Els alumnes de l'Aula d'Acollida i de Diversitat de l'Institut Ramon de la Torre 
hem anat a fer un espectacle de titelles als alumnes de P5 de les escoles de Torredembarra. En total han intervingut 16 alumnes: 12 alumnes directament en la posada en escena i la resta com a suplents, ajudants en la confecció dels decorats, titelles i teatret. Hem fet set representacions: una el dia 25 de març a l'escola Mirades, dues el dia 28 de març a l'escola Molí de Vent, dues el dia 4 d'abril a l'escola Antoni Roig i dues el dia 7 d'abril a l'escola L'Antina. 


L'obra explica la vida d'una família africana en un poblet petit, on l'aigua és un bé molt escàs. Es titula "La Noaga i l'aigua". A més de fomentar l'expressió oral dels alumnes, fomenta la participació dels menuts en l'espectacle, ja que es demana la seva implicació i atenció durant tota la representació. 

En acabar, es dóna a cada nen una titella de cartolina perquè la retalli i se la pugui emportar a casa de record i una fitxa del poblat de la Noaga. 


Ha estat una experiència molt enriquidora i ens ha encantat, tant pel que hem après tot preparant la representació com pel contacte amb els nens que ens han vist actuar. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario