martes, 20 de mayo de 2014

Grup de conversa dels alumnes de 3r A amb els avis i àvies de la Fundació Pere Badia


GRUP DE CONVERSA A LA RESIDÈNCIA PERE BADIA DE TORREDEMBARRA 


 El dia 3 i 10 d'abril, els alumnes de 3r A de l'institut Ramon de la Torre, vam fer una visita a la residència Pere Badia de Torredembarra.
Vam fer un grup de conversa en què el tema era "la família". Els avis ens van explicar una petita part de les seves vides i ens van ampliar la idea de com vivien abans.
Un d'ells ens va parlar sobre com va sobreviure en la guerra civil amb només 16 anys i com va suportar la mort dels seus companys juntament amb altres persones.
Nosaltres també els hem explicat coses de l'actualitat i l'experiència que han tingut els alumnes que han anat a Alemanya.
Finalment ens vam acomiadar i vam fer fotos de record; també ens van donar un detall, un punt de llibre molt bonic fet a mà. Nosaltres vam fer una camisa amb una foto del tot el grup, una flor i un cor de paper.
Va ser una sortida molt interessant gràcies a la nostra estimada tutora, Àngels Montía.                                                                                                               Alumnes 3r A

No hay comentarios:

Publicar un comentario