martes, 20 de mayo de 2014


XERRADA DELS ALUMNES DE 1R DE BATXILLERAT HUMANÍSTIC I SOCIAL ALS GRUPS DE TERCER DE L'ESO 



Els alumnes de 1r de BAT B han participat recentment al Projecte Explica't del programa Aprenentatge-Servei que coordina al centre la professora Àngels Montía.

Guiats per la seva tutora, Rosa Soria, van preparar unes xerrades adreçades a l'alumnat de 3r i 4t d'ESO, per tal d'apropar aquests alumnes al món del Batxillerat, tot explicant-los la seva pròpia experiència com a alumnes d'aquest ensenyament. 

Les xerrades, que van tenir lloc el dilluns 28 i el dimarts 29 d'abril, abordaven aspectes generals sobre el 1r curs de Batxillerat de la modalitat Humanístic i Social (currículum, matèries comunes i de modalitat, hàbits d'estudi, ...), així com impressions i valoracions sobre aquesta etapa de formació. 

L'acollida per part dels alumnes d'ESO i dels seus tutors i tutores va ser immillorable, i l'experiència per als alumnes de Batxillerat més que satisfactòria, ja que van poder posar en pràctica tècniques d'exposició oral, ben útils per a la preparació futura de la defensa dels seus Treballs de Recerca al 2n curs de Batxillerat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario