martes, 7 de julio de 2015

RECICLA PER L'ESTELA

Els alumnes de 1r ESO A hem participat al projecte ApS Explica’t que es porta a terme al nostre centre mitjançant una activitat de col·laboració amb la Fundació Estela, de Tarragona, i que ja havien iniciat el curs passat les professores Àngela Martí i Trini Gómez.
El projecte el vam haver d’explicar a totes les classes perquè necessitàvem la col·laboració de tot l’alumnat i professorat del centre.
Aquesta col·laboració consistia en deixar els estris d’escriptura que ja s’havien esgotat en unes capses que els alumnes de 1r A havíem repartit per diferents zones de l’institut.  Tots aquests bolis i rotuladors s’han entregat a la Fundació Estela que té un acord amb l’empresa de reciclatge Terracycle i que a canvi rep uns diners que li permeten seguir fent servei a les persones amb discapacitat psíquica.
Abans de que els nostres voluntaris anessin a explicar el projecte per les classes vam tenir la visita d’alguns alumnes de 3r D, que ens van explicar com havíem de fer l’exposició oral als nostres companys.
Finalment hem recollit més de 800 estris d’escriptura (en dues entregues), en bona part gràcies a la col·laboració de la Carme Marchena, que ha fet una gran feina des de la seva aula de música.

En general, cal donar les gràcies a tot el professorat i alumnat del centre per les seves aportacions. Esperem continuar la tasca l’any que ve i ser encara molt més actius.

Dolors Marchan (tutora de 1r d'ESO A)


No hay comentarios:

Publicar un comentario