miércoles, 13 de diciembre de 2017

GRAN RECAPTE 2017


Aquest any he participat per primera vegada al Gran Recapte com a un col·laborador en la recollida d'aliments. Ha estat una jornada meravellosa pel fet de participar en un acte solidari, a més de ser una activitat entretinguda. Ens havíem de relacionar amb gent que no coneixíem per persuadir-los a l'hora de participar en aquest acte. Personalment, el meu millor moment va ser quan les primeres persones que vaig informar em van dir que col·laborarien. Tota una experiència.
Eric Garcia, 3r D ReligióHa estat una experiència molt gratificant. A les nou del matí, vam quedar a la porta de l’institut amb els companys de Religió, de 3r i 4t. Ens van dividir per classes i per supermercats. Quan vam a arribar al supermercat ens van donar uns pitets blaus, ens van explicar con funcionava i ens vam posar a treballar. Funcionàvem de la manera següent: explicàvem a la gent què podien comprar, recollíem les bosses i classificàvem els aliments en caixes. A la una vam tornar a l’institut i la tutora ens va convidar a prendre una xocolata calenta.
Ha estat  una bona sortida, hem vist i observat moltes coses: com és la gent, com reacciona quan li proposes col·laborar, que fem nosaltres i què podem fer,…
Cristian Rodríguez i David Alonso, 3r D
Hem arribat al supermercat que ens tocava a les nou del matí. De seguida ens posem a treballar i a donar bosses del banc d’aliments a la gent que volia participar i comprar aliments o productes d’higiene. En general, la gent ha estat molt generosa amb nosaltres. Hem acumulat moltes caixes i molts quilos de productes. Hi havia alguna persona que no era molt amable, ni generosa, però encara així hem recaptat molt. L’any passat vaig viure aquesta experiència i aquest any he tornat a viure-la. M’agrada molt poder ajudar a altra gent que ho necessita i poder ser voluntària d’aquest recapte del Banc d’Aliments.

Lídia Pérez, 4t B
Hem arribat al Carrefour, on ens tocava treballar. Hem començat a repartir bosses a la gent que volia col·laborar. Hi havia gent que era agradable amb nosaltres. En canvi, hi havia d’altres que eren poc respectuosos. Però, en general, la gent ha estat molt generosa i caritativa. El nostre supermercat era el numero 1 i hem fet força quilos d’aliments i productes d’higiene. Hem hagut que classificar tots els aliments en caixes de cartró que hem muntat nosaltres mateixos. Aquesta experiència ha estat molt bonica, perquè hem sentit que ajudàvem a la gent que ho necessita.

Àlex Blanchard, 4t ANo hay comentarios:

Publicar un comentario